AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlikler görmek

Kahve falında terlikler görmek

Kahve falında terlikler görmek kısmetlerinin açılacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terlikler gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeli, fırsatları görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında terliği yırtılmak doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birçok terlik görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin terlik giydiğini görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında terlik eşini aramak çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında terlik yırtıldığını görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında terliğini çaldırmak insanların saygısının kazanılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında yeni terlik aldığını görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında küçük terlik giymek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir