AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni terlik aldığını görmek

Kahve falında yeni terlik aldığını görmek

Kahve falında yeni terlik aldığını görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, belki ölümler görüleceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni terlik aldığını gördüyseniz:

  • Araştırmalarınız veya özel bilgilere sahip kişilerle yapacağınız konuşmalar sonucu elde edeceğiniz bilgiler yaşadığınız yer veya yaşam tarzınızda önemli değişiklikler yapmanıza neden olabilir.

Kahve falında yeni terlik aldığını görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında terlik aldığını görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir terlik görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni terlik giymek işinde herkesten bir adım önde olacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir terlik giymek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına delalet eder.

Kahve falında yeni terlik giydiğini görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni erkek terliği görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni yatak aldığını görmek umutlarının kırılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir