AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik eşini aramak

Kahve falında terlik eşini aramak

Kahve falında terlik eşini aramak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, rahata kavuşacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine inanılır.

Kahve falında terlik eşini aramak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmekte gönüllü olmanız yeni arkadaşlıklar doğurabilir.

Kahve falında terlik eşini aramak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında terliklerini aramak işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaybolan terliği aramak makbul olan mallara kavuşacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında terliğin tekini aramak ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında terliğin eşini kaybetmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terliğin eşini bulamamak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında terliğinin eşini kaybetmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terlik eşini kaybetmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, bilmediği duyguları tadacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir