AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik yırtıldığını görmek

Kahve falında terlik yırtıldığını görmek

Kahve falında terlik yırtıldığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, borçlarının hafifleyeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında terlik yırtıldığını gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmek size iyi gelebilir.

Kahve falında terliği yırtılmak her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında terlik yırtıldığını görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına inanılır.

Kahve falında terliğinin yırtıldığını görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtılmış terlik görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çizmenin yırtıldığını görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuğun yırtıldığını görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kot pantolonun yırtıldığını görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında kızlık zarının yırtılması görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir