AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik yemek

Kahve falında terlik yemek

Kahve falında terlik yemek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, anne baba duası alacağına işarettir.

Kahve falında terlik yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle beraber güzel hayaller kurup, çevre gezintilerine çıkabilirsiniz.

Kahve falında terlik yemek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına rivayet eder.

Kahve falında terlik satmak el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topuklu terlik giymek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü terlik görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı terlik görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında terlik denemek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında krem rengi terlik görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında çorapsız terlik giymek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir