AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap giymeyi unutmak

Kahve falında çorap giymeyi unutmak

Kahve falında çorap giymeyi unutmak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalettir.

Kahve falında çorap giymeyi unutmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, işleriniz ya da aşk hayatınızla ilgili konularda gerçeklerin anlaşılmasını sağlayacak ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında çorap unutmak hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine rivayet eder.

Kahve falında çorap giymeyi unutmak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğini bir yerde unutmak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin yolunu unutmak geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı unutmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzük takmayı unutmak sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüste eşya unutmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına yorulur.

Kahve falında kol saatini unutmak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir