AnaSayfa / Genel / Kahve falında okumayı unutmak

Kahve falında okumayı unutmak

Kahve falında okumayı unutmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına işaret eder.

Kahve falında okumayı unutmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi olmalısınız.

Kahve falında kuran okumayı unutmak borçların sonlandırılacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında okumayı unutmak mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu unutmak maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında elbisesini unutmak üzüntülerin sevince döneceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında kol çantasını unutmak yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında trende çanta unutmak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında altın unutmak güç ve kudret sahibi olacağına, yüzünde güller açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evini unutmak kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir