AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik teki görmek

Kahve falında terlik teki görmek

Kahve falında terlik teki görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, bir işe soyunacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında terlik teki gördüyseniz:

  • Hareketleriniz, zarifliğiniz veya hırsınız diğerlerinin size katılmak istemesine neden olabilir.

Kahve falında tek terlikle yürümek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek terlik görmek saygın biri olacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine alamet eder.

Kahve falında tek terlik giymek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında terlik teki görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına delalet eder.

Kahve falında terlik teki kaybetmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına alamet eder.

Kahve falında birine terlik giydirmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, saadete ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu terlik giymek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının terlik giydiğini görmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir