AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlik satın almak

Kahve falında terlik satın almak

Kahve falında terlik satın almak işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında terlik satın almak gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında terlik satın almak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında naylon terlik görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında terlikle gezmek çok zarar göreceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında terliği kaybolmak hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin terliğini giymek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında terliğinin tekini kaybetmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, masa başı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok terlik görmek helal kazanç elde edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının terliğini giymek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir