AnaSayfa / Genel / Kahve falında terliğinin tekini kaybetmek

Kahve falında terliğinin tekini kaybetmek

Kahve falında terliğinin tekini kaybetmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, engellerden kurtulacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında terliğinin tekini kaybetmek gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar hafif yemekleri tercih etmeniz gerekiyor.

Kahve falında terliğinin tekini kaybetmek bankadaki hesabının kabaracağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında terlik tekini kaybetmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.

Kahve falında terliğin tekini kaybetmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında terliğin tekini aramak yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında küpe tekini kaybetmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine inanılır.

Kahve falında altın küpe tekini kaybetmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini kaybetmek evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, duyguların karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında çorabın tekini kaybetmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir