AnaSayfa / Genel / Kahve falında naylon terlik görmek

Kahve falında naylon terlik görmek

Kahve falında naylon terlik görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, kötü yollara gireceğine, bir bebek sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında naylon terlik gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında naylon terlik görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında naylon terlik almak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine delalettir.

Kahve falında naylon terlik giymek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında naylon kova görmek fal sahibinin uyarı alabileceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına delalet eder.

Kahve falında naylon kaplar görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, eşlerinin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında naylon yemek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında naylon torba görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına yorulur.

Kahve falında naylon ayakkabı görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir