AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını yanında görmek

Kahve falında babasını yanında görmek

Kahve falında babasını yanında görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, herkesin önünde olacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına delalet eder.

Kahve falında babasını yanında gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Kahve falında babasını yanında görmek yıpranacağına, strese gireceğine, örnek insan olacağına alamet eder.

Kahve falında babasının yanında sigara içmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında babanın yanında sigara içmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanında birinin yattığını görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının yanında soyunmak özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, iş kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanında uyumak sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına delalettir.

Kahve falında başkasının yanında tuvalet yapmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın yanında çalışmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir