AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini vurduğunu görmek

Kahve falında eşini vurduğunu görmek

Kahve falında eşini vurduğunu görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, bereketinin artacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, insanları kıracağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini vurduğunu gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişkiler ön plana çıkmaya başlıyor.

Kahve falında eşini vurduğunu görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında yılana vurduğunu görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında başını duvara vurduğunu görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atın vurduğunu görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet eder.

Kahve falında kaz vurduğunu görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla birini vurduğunu görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında birine vurduğunu görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ördek vurduğunu görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir