AnaSayfa / Genel / Kahve falında terliğinin koptuğunu görmek

Kahve falında terliğinin koptuğunu görmek

Kahve falında terliğinin koptuğunu görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında terliğinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi tam anlamıyla ifade etmeniz gerekiyor, eksikler sizin için handikapa dönüşebilir.

Kahve falında yağmurda terlikle yürümek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında çorapsız terlik giymek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalettir.

Kahve falında terlikle yürüdüğünü görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında siyah terlik vermek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında naylon terlik almak böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında tek terlikle yürümek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz terlik görmek hasretin ve özlemin biteceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının terlik giydiğini görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir