AnaSayfa / Genel / Kahve falında naylon terlik almak

Kahve falında naylon terlik almak

Kahve falında naylon terlik almak başının da önüne eğilmesine neden olacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, işi ile gündeme geleceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine delalet etmektedir.

Kahve falında naylon terlik almak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize hakim olmalısınız.

Kahve falında naylon terlik almak bazen de rahat geçeceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına inanılır.

Kahve falında naylon terlik görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında naylon terlik giymek gönül işlerinin hareketleneceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında naylon masa örtüsü görmek hayırlı bir yuva kuracağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında naylon eldiven görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet eder.

Kahve falında naylon yemek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına işarettir.

Kahve falında naylon çizme görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına işarettir.

Kahve falında siyah naylon görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir