AnaSayfa / Genel / Kahve falında terk eden sevgiliyle barışmak

Kahve falında terk eden sevgiliyle barışmak

Kahve falında terk eden sevgiliyle barışmak kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında terk eden sevgiliyle barışmak gördüyseniz:

  • Size yabancı gelen her konuda kısa bir süre sonra bilgi edinebilirsiniz.

Kahve falında terk eden sevgiliyle barışmak çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini terk etmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin terk ettiğini görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edilmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini terk etmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisinden terk edilmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin terk edişini görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi terk etmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir