AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin terk ettiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin terk ettiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin terk ettiğini görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin terk ettiğini gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Kahve falında sevgilisinin terk ettiğini görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili tarafından terk edilmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliden terk edilmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin tarafından terk edilmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinden terk edilmek hayırlı bir karar verileceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin seni terk ettiğini görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, çekilen hasretin biteceğine işarettir.

Kahve falında sevgilin tarafından terk edilmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, ağlayacağına, strese gireceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin terk ettiğini görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir