AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi terk etmek

Kahve falında eski sevgiliyi terk etmek

Kahve falında eski sevgiliyi terk etmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, büyük atılımlar yapılacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, yeni planlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi terk etmek gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında eski sevgiliyi terk etmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili tarafından terk edilmek geleceğine, düzeninin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında eski terk edilmiş ev görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi terk etmek büyük ve güzel işler yapacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilini terk etmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edilmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgili terk etmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine alamet eder.

Kahve falında terk eden sevgiliyle barışmak kişinin başına kötü bir olay geleceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir