AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini terk etmek

Kahve falında sevgilisini terk etmek

Kahve falında sevgilisini terk etmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini terk etmek gördüyseniz:

  • Mevcut durumda yapılması gereken önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgilin tarafından terk edildiğini görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, istemediği halde borçlanacağına işaret eder.

Kahve falında terk eden sevgiliyle barışmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin tarafından terk edilmek yeni başlangıçlar yapacağına, planlı ve programlı davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgili tarafından terk edilmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, düşmanlarla beraber oturmaya işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi terk etmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin terk ettiğini görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi terk etmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir