AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisi tarafından terk edilmek

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edilmek

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edilmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edilmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamanız veya yaşadığınız olayları paylaşmanız ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Kahve falında sevgilinin tarafından terk edilmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından terk edilmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edilmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgili tarafından terk edilmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgilin tarafından terk edildiğini görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilin tarafından terk edilmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin tarafından terk edilmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir