AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinden terk edilmek

Kahve falında sevgilisinden terk edilmek

Kahve falında sevgilisinden terk edilmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, bilgi sahibi olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, kendi işinin patronu olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisinden terk edilmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi netleştirmeniz durumunda istediğiniz yardımı bulabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgili tarafından terk edilmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliden terk edilmek ferah düzeyinin yükseleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin seni terk ettiğini görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin terk ettiğini görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinden terk edilmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin tarafından terk edilmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edilmek kısmetlerinden olacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilisi tarafından terk edildiğini görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir