AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağı yaptığını görmek

Kahve falında tereyağı yaptığını görmek

Kahve falında tereyağı yaptığını görmek karamsarlığa düşeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, başarı elde edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, rızık bolluğu içinde olacağına yorulur.

Kahve falında tereyağı yaptığını gördüyseniz:

  • Ortada kalmamak için, başkalarının sorunlarına dahil olmamamnızda fayda var.

Kahve falında tereyağı kızartmak cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalettir.

Kahve falında tereyağı görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tereyağı bal görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine tabir olunur.

Kahve falında peynir ve tereyağı görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe tereyağı sürmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tereyağı ve peynir görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına tabir olunur.

Kahve falında eritilmiş tereyağı görmek tabiri caizse can bulacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağı yaptığını görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir