AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağı ve peynir görmek

Kahve falında tereyağı ve peynir görmek

Kahve falında tereyağı ve peynir görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, durulacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tereyağı ve peynir gördüyseniz:

  • Katı bir tutum sergilemeniz, ısrarcı ya da inatçı davranmanız çözümü geciktirebilir.

Kahve falında peynir ve tereyağı görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında tereyağı peynir görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında tereyağı ve peynir görmek yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kötü halin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden tereyağı almak planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet eder.

Kahve falında ekmeğe tereyağı sürmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına alamet eder.

Kahve falında tereyağı yediğini görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında tereyağı vermek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tereyağı pişirmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir