AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağı aldığını görmek

Kahve falında tereyağı aldığını görmek

Kahve falında tereyağı aldığını görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, moralinin bozulacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında tereyağı aldığını gördüyseniz:

  • Kafanızdaki kuruntulardan biran önce kurtulmalısınız.

Kahve falında tereyağı aldığını görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine tereyağı vermek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında taze tereyağı görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında tereyağı eritmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında tereyağı görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, ticaretin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında tereyağı bal yemek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına delalettir.

Kahve falında tereyağı yediğini görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tereyağı kızartmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir