AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağı eritmek

Kahve falında tereyağı eritmek

Kahve falında tereyağı eritmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendi işine sahip olacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına delalettir.

Kahve falında tereyağı eritmek gördüyseniz:

  • Belli bir teklif ya da önerinin değerlendirmesini yaparken gerçekçi olmanızda fayda var.

Kahve falında tereyağı eritmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında eritilmiş tereyağı görmek hasadının tarlasında kalacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağı yaptığını görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında tereyağı ve peynir görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek ve tereyağı görmek geçim derdinden kurtulacağına, problemlerini çözeceğine işarettir.

Kahve falında erimiş tereyağı görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında birinden tereyağı almak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında peynir ve tereyağı görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir