AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze tereyağı görmek

Kahve falında taze tereyağı görmek

Kahve falında taze tereyağı görmek çok pişmanlık duyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze tereyağı gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemeniz, güzel bir davette bulunmanız mümkündür.

Kahve falında taze tereyağı görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, aksiliklerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında tereyağı yapmak hayatını ailesine adayacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine delalettir.

Kahve falında erimiş tereyağı görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tereyağı aldığını görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yarardan çok zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında tereyağı yaptığını görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına yorulur.

Kahve falında ekmek ve tereyağı görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında peynir ve tereyağı görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulur.

Kahve falında tereyağı bal yemek başarıya ulaşacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir