AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağı bal yemek

Kahve falında tereyağı bal yemek

Kahve falında tereyağı bal yemek okuyacağına ve bilgileneceğine, duyguların karşılık bulacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, yüzlerin asılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, onları okula göndereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tereyağı bal yemek gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksınız.

Kahve falında tereyağı bal yemek rızkının genişleyeceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tereyağı ve bal yemek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında bal tereyağı yemek planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tereyağı bal görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağı yemek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında erimiş tereyağı görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tereyağı kızartmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, bir hastalığa maruz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze tereyağı görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir