AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağ satmak

Kahve falında tereyağ satmak

Kahve falında tereyağ satmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, patron olunacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tereyağ satmak gördüyseniz:

  • Biraz zaman isteyip, olayların ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Kahve falında tereyağ satmak amaçlarına ulaşacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında tere otu görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında tereyağlı pilav görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, hidayete erip huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeğe tereyağ sürmek yaşadığı zorluğun biteceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tere ekmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tere tohumu görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağlı ekmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında tereyağlı bal yemek çok zor günler yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir