AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğe tereyağ sürmek

Kahve falında ekmeğe tereyağ sürmek

Kahve falında ekmeğe tereyağ sürmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ekmeğe tereyağ sürmek gördüyseniz:

  • Eğlenmek ya da yeteneklerinizi kullanarak başlayacağınız projeler için şu an ki yerleşim yerlerinizi kullanabilirsiniz.

Kahve falında ekmeğe tereyağ sürmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağ sürmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağ ekmek yemek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tereyağlı ballı ekmek görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında tereyağlı ekmek yediğini görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Kahve falında tereyağlı ekmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalettir.

Kahve falında ballı tereyağlı ekmek yemek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tere ekmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir