AnaSayfa / Genel / Kahve falında tere görmek

Kahve falında tere görmek

Kahve falında tere görmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tere gördüyseniz:

  • Belli teklif veya davetlere onay vermeniz durumunda sorun yaşamakla kalmayıp, ardından devam edecek olayları durdurmakta da zorlanabilirsiniz.

Kahve falında tereyağ ekmek yemek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tere ekmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağ satın almak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, farklı kişilerle tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk tereyağ görmek makam ve rızık sağlayacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ballı tereyağlı ekmek yemek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işarettir.

Kahve falında tereyağlı pilav görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında tereyağlı bal görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tereyağlı yumurta görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir