AnaSayfa / Genel / Kahve falında tereyağ satın almak

Kahve falında tereyağ satın almak

Kahve falında tereyağ satın almak bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, emrinde insan çalıştıracağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında tereyağ satın almak gördüyseniz:

  • Kafanızda tasarladığınız bir proje veya yeni bir fikriniz var.

Kahve falında tereyağ satın almak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında tere görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe tereyağ sürmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maydanoz tere görmek yeni adımlar atacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tereyağ yemek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında tereyağlı bal görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tere ekmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tereyağ eritmek onlar tarafından çok sevileceğine, geleceğinin parlak olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir