AnaSayfa / Genel / Kahve falında tere ekmek

Kahve falında tere ekmek

Kahve falında tere ekmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, huşu içinde devam edeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, elindekini de bitireceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına yorulur.

Kahve falında tere ekmek gördüyseniz:

  • Size keyif veren veya genelde daha eğlenceli olan yollardan gitmek, fikirleri benimsemek ya da yöntemleri denemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ekmeğe tereyağ sürmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına rivayet eder.

Kahve falında tere ekmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tereyağlı ballı ekmek görmek uzun bir hayat yaşayacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ballı tereyağlı ekmek yemek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında tereyağlı ekmek yediğini görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, isteklerini yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağ ekmek yemek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işarettir.

Kahve falında tereyağlı ekmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine delalet eder.

Kahve falında tereyağlı bal görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir