AnaSayfa / Genel / Kahve falında tere tohumu görmek

Kahve falında tere tohumu görmek

Kahve falında tere tohumu görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, sevinçli bir haber alınacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tere tohumu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söyleyeceği veya söylediği şeyler , ileride pişmanlık duyacağınız duygusal tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında tere tohumu görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tere ekmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, parasını ve işini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında ekmeğe tereyağ sürmek ihanete uğrayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağ yediğini görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına işaret eder.

Kahve falında tereyağlı yumurta yemek hiçbir sorun yaşamayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tereyağ yemek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalettir.

Kahve falında ballı tereyağ görmek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, saygınlığına leke sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağ eritmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, çok pişmanlık duyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir