AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı tereyağ görmek

Kahve falında ballı tereyağ görmek

Kahve falında ballı tereyağ görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ballı tereyağ gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tarafından kabul edilmesi zor plan veya programlar konusunda kendi mantığınızı kabul ettirme ya da anlatabilme çabanız yorucu olabilir.

Kahve falında ballı tereyağ görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında tereyağlı ballı ekmek görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Kahve falında ballı tereyağlı ekmek yemek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında tereyağ bal görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ballı tereyağ yemek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tereyağlı bal görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tereyağlı bal yemek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine delalet eder.

Kahve falında küflenmiş tereyağ görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir