AnaSayfa / Genel / Kahve falında terastan atlamak

Kahve falında terastan atlamak

Kahve falında terastan atlamak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, sıkıntıların artacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, spora başlayacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında terastan atlamak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında terastan atlamak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında terasta oturmak kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teraslı ev görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalet eder.

Kahve falında terastan bakmak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin terasına çıkmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında terasta yatak görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teras kat görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında terastan düşmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir