AnaSayfa / Genel / Kahve falında teras kat görmek

Kahve falında teras kat görmek

Kahve falında teras kat görmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teras kat gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalar içerisine girmemekte fayda var.

Kahve falında teras kat görmek variyetinin her geçen gün artacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında terasta oturmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük teras görmek sağlıklı bir kişi olmaya, hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında teraslı ev görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında teras süpürmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işarettir.

Kahve falında terasta yatak görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalettir.

Kahve falında teras katı görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teras görmek elindekileri de yitireceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir