AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin terasına çıkmak

Kahve falında evin terasına çıkmak

Kahve falında evin terasına çıkmak işinde çok ilerleyeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin terasına çıkmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz.

Kahve falında evin terasına çıkmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Kahve falında terastan denize bakmak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında terastan bakmak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teras süpürmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında terastan düşmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında terasta olmak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teras kat görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük teras görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir