AnaSayfa / Genel / Kahve falında terasta oturmak

Kahve falında terasta oturmak

Kahve falında terasta oturmak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını atacağına, huzurun bozulacağına delalettir.

Kahve falında terasta oturmak gördüyseniz:

  • Sizi farklı yerlere davet eden kişiler olabilir.Ufak yolculuklar veya ortam değişiklikleri kendinizi yenilemenizi, imajınızı değiştirmenizi veya kafanızı boşaltmanızı sağlayabilir.

Kahve falında terasta oturmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında terastan düşmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında teras yıkamak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, yolculuğa çıkmaya işaret etmektedir.

Kahve falında terasta yatak görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teras ev görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terastan bakmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında teras süpürmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında evin terasına çıkmak sevdiği kişilere yardımcı olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir