AnaSayfa / Genel / Kahve falında teraslı ev görmek

Kahve falında teraslı ev görmek

Kahve falında teraslı ev görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, yüklü siparişler alacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teraslı ev gördüyseniz:

  • Hoşnut olmadığınız konular varsa veya bazı şeyler sizi tatmin etmiyorsa dile getirmelisiniz.

Kahve falında teraslı ev görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında teras ev görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında terastan atlamak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, umutsuzluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında terasta yatak görmek hayatının kolaylaşacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teras kat görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çok başarılı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında teras görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında terasta oturmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine inanılır.

Kahve falında teras yıkamak büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir