AnaSayfa / Genel / Kahve falında teras yıkamak

Kahve falında teras yıkamak

Kahve falında teras yıkamak anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, derde ve kedere düşeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teras yıkamak gördüyseniz:

  • Destek olmak isteyen kişilere izin vermenizde fayda var.

Kahve falında teras yıkamak aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, afiyete ereceğine delalettir.

Kahve falında büyük teras görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında terastan denize bakmak hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında terasta yatak görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında terastan düşmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terastan atlamak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terasta oturmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında teras katı görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir