AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir tepsi görmek

Kahve falında demir tepsi görmek

Kahve falında demir tepsi görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında demir tepsi gördüyseniz:

  • Bam telinize basmak isteyen kişilere yolu açmamalısınız.

Kahve falında demir tepsi görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında bir tepsi ceviz görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına alamet eder.

Kahve falında yağlı tepsi görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında kına tepsisi tutmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında tepside börek yapmak dileklerinin de kabul olacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına alamet eder.

Kahve falında tepsi tepsi tatlı yemek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepside zeytin görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında tepside yemek taşımak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir