AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelik tepsi görmek

Kahve falında çelik tepsi görmek

Kahve falında çelik tepsi görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında çelik tepsi gördüyseniz:

  • Evli ya da uzun süreli bir ilişki içinde olan birisiyseniz duygusal hayatınız olumlu bir devreye girmektedir.

Kahve falında çelik tepsi görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir çelik görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında çelik kasa açmak mutluluk gözyaşı dökeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında çelik kasa anahtarı görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, afiyete ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çelik kapı yaptırmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çelik yelek giymek kendisini ferahlamış hissedeceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çelik yelek görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, yeniden can bulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çelik kapı görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir