AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside zeytin görmek

Kahve falında tepside zeytin görmek

Kahve falında tepside zeytin görmek projenin gerçekleştirileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında tepside zeytin gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kaynak kanalıyla, yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanıza olanak sağlayacak bir iş söz konusu olabilir.

Kahve falında tepside zeytin görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına inanılır.

Kahve falında tepside un görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tepside yüzük görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi ceviz görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tepsi yıkamak ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük tepsi görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde altın görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi tatlı yemek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir