AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tepsi görmek

Kahve falında siyah tepsi görmek

Kahve falında siyah tepsi görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, bol kazançlı günler geçireceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında siyah tepsi gördüyseniz:

  • Bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Kahve falında siyah tepsi görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, haksızlık yapmayacağına işarettir.

Kahve falında tepside ekmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi baklava görmek doyasıya sefasını süreceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına delalettir.

Kahve falında tepside tatlı yemek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepsiler görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsi kebabı görmek refah düzeyinin yükseleceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tepside pilav yemek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepsi tatlı görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir