AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan tepsisi tutmak

Kahve falında nişan tepsisi tutmak

Kahve falında nişan tepsisi tutmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan tepsisi tutmak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok harekete geçiriyor.

Kahve falında nişan tepsisi tutmak bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan tepsisi görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında kına tepsisi tutmak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına rivayet eder.

Kahve falında tepsi tutmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işarettir.

Kahve falında tepsi almak hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine alamet eder.

Kahve falında tepside elma görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepside yumurta görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına alamet eder.

Kahve falında tepsi dolusu altın görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir