AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsi taşımak

Kahve falında tepsi taşımak

Kahve falında tepsi taşımak âlim kimselerden feyz alacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kısmetlerin azalacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tepsi taşımak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması veya düzeltilmesi gereken yerler üzerinde çalışmalar yapılabilir.

Kahve falında tepsiyle yemek taşımak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, şansının yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında tepsi taşımak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepside yemek taşımak her işinde iyilikle karşılaşacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi poğaça görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir tepsi tatlı görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sofra tepsisi görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalettir.

Kahve falında bir tepsi tatlı yemek malının ve parasının ziyan olacağına, ayıplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepsiyle çay görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir