AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepsiyle çay görmek

Kahve falında tepsiyle çay görmek

Kahve falında tepsiyle çay görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, ekmeğinin de artacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tepsiyle çay gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinin dikkatle dinlendiğini fark ederlerse daha iş birlikçi davranabilirler.

Kahve falında tepsiyle çay görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside çay görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında çay tepsi görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş çay tepsisi görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına işarettir.

Kahve falında çay tepsisi görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında tepside şeker görmek fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepside tavuk görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Kahve falında tepsi fırlatmak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir