AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandık dolusu altın bulmak

Kahve falında sandık dolusu altın bulmak

Kahve falında sandık dolusu altın bulmak elde edilen nasibin artacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına inanılır.

Kahve falında sandık dolusu altın bulmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaş ziyaretleri yapabilirsiniz.

Kahve falında sandık dolusu altın bulmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sandık dolusu altın görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sandık dolusu altın görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sandıkta altın bulmak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sandıkla altın bulmak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sandık dolusu para görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işarettir.

Kahve falında çuval dolusu altın bulmak kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine rivayet eder.

Kahve falında hazine sandığı bulmak ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir