AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının kel görmek

Kahve falında saçının kel görmek

Kahve falında saçının kel görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iftiraya uğrayacağına delalettir.

Kahve falında saçının kel gördüyseniz:

  • Doğru adımları atmanız durumunda oldukça kazançlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında kel erkeği saçlı görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, koyu sohbetler edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını kel yapmak şöhretli biri olunacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, maddi anlamda güçleneceğine inanılır.

Kahve falında saçının yarısını kel görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kel birinin saçının çıktığını görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işarettir.

Kahve falında kel saç görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına işaret eder.

Kahve falında saçının kel görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir