AnaSayfa / Genel / Kahve falında yukarıya doğru çıkmak

Kahve falında yukarıya doğru çıkmak

Kahve falında yukarıya doğru çıkmak karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yukarıya doğru çıkmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim içinde olmanız kendinize yeni bir yön vermenizi sağlayacak tecrübeler edinmenizi ya da seyahatlere çıkmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yukarı doğru çıkmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yukarıya doğru çıkmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yukarıya doğru yürümek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yukarı doğru uçmak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işaret eder.

Kahve falında yukarı doğru yürümek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine yorulur.

Kahve falında yukarı doğru yükselmek çok kötü günler yaşayacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne doğru çıkmak uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansöre binip yukarı çıkmak hayırlı haberler duyacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir